Beveiliger opleiding Rotterdam

Heb jij het altijd al leuk gevonden om beveiliger te worden, maar wist jij niet waar je moest beginnen? Dan is dat nu opgelost! Via onze opleiding kun jij op een doeltreffende en snelle manier beveiliger worden. Er zijn zowel rollenspellen als klassikaal les. Op deze manier kun je de lesstof snel tot je nemen en kun jij afstuderen als beveiliger. Let op! deze opleiding kost 2800 euro met voor de basis met een instap buget van 1800 euro.

 

Maak het verschil in Hospitality / training klantgerichtheid

Waardering is een beleving, een ervaring. Hospitality is de naam voor de manier waarop mensen in een dienstverlenende functie omgaan met klanten, gasten, patiënten of burgers.
Hospitality/gastvrijheid bestaat uit meer dan iemand vriendelijk te woord staan. Het gaat over wensen en behoeften. Over verwachtingen en hoe je die kunt overtreffen.

 

Specifiek rapporteren aan de hand van praktijkcasussen Beveiliging 2 & 3

In deze cursus worden verschillende casussen behandeld die ja als (aspirant) beveiliger tegen kunt komen en aansluitend wordt het opstellen van een specifiek rapport geoefend. Een goede cursus voor de aspirant beveiliger als voorbereiding op het praktijkexamen Beveiliger. Ben je al gediplomeerd, dat is dit een mooie cursus om je kennis op te frissen.

Praktische weerbaarheid

Fysiek geweld is niet altijd te voorkomen, maar met de tips en trucs die je leert in deze training kun je ervoor zorgen dat je jezelf, en anderen, goed kunt verdedigen door gebruik te maken van verschillende technieken. Je hoeft niet sterk te zijn, deze training gaat niet om kracht maar om het inzetten van technische handelingen. Een zeer leerzame en waardevolle training waar iedereen die weerbaar(der) wil worden!

Examentraining Nederlands 2F

Het vak Nederlands op mbo 2 en 3 niveau bestaan uit verschillende onderdelen, en worden zowel schriftelijk als mondeling afgenomen. De examens bestaan uit de centrale examens en instituutsexamens. Tijdens deze training ga je de examens oefenen en bespreken met de docent. Op deze manier kun je zelfverzekerd jouw examens tegemoet treden.

Basiskennis Weerbaarheid

 In deze cursus leer je wat stress met je doet, krijg je inzicht in hoe jij reageert in bepaalde situaties en krijg je handvatten om weerbaar(der) te worden. Een waardevolle cursus waarin je veel leert over het maken van beslissingen onder de druk van verschillende calamiteiten.

 

Basiskennis beveiligen in de zorg

Als beveiliger in bij een zorginstelling ben je werkzaam in een omgeving waar veel verschillende activiteiten zijn. Denk hierbij aan de diversiteit van afdelingen, inloop van medewerkers en patiënten, diverse vormen van emoties die tot uiting kunnen komen enz.. Als beveiliger in de zorg wordt van je verwacht dat je veel weet over de zorginstelling en de basis  van de medische terminologie beheerst. Zorginstellingen maken steeds vaker en meer gebruik van beveiligers. Een zeer uitgebreide en afwisselende functie!

Bewustzijn Interculturele diversiteit

Naar schatting wonen er in Nederland ongeveer 200 verschillende nationaliteiten. Iedere nationaliteit heeft zijn eigen culturele eigenschappen. Hoe mooi is het als we kennis maken met bepaalde gebruiken en de achtergrond daarvan. Tijdens deze cursus worden verschillende culturen belicht en de daarbij behorende rituelen en gewoontes.

Effectief communiceren / communicatietraining

Iedereen heeft te maken met communicatie en we communiceren dagelijks met elkaar. Omdat we dat allemaal op onze eigen manier doen, gebeurt het nog wel eens dat we elkaar verkeerd begrijpen. Deze levendige en interactieve training geeft jou inzicht in de verschillende vormen van communicatie en in jouw eigen manier van communiceren. Vanaf de start van de training kun je de geleerde kennis toepassen in al je gesprekken. Het is een training die iedereen handvatten en (meer) zelfvertrouwen geeft in gesprekken met klanten, gasten, patiënten of burgers.

Proactief beveiligen

‘Zie je wel, ik had al zo’n gevoel dat het niet klopte….’. Dat is een uitspraak die we allemaal wel eens gezegd of gedacht hebben. In deze cursus leer je te kijken vanuit het oogpunt van verschillende dadergroepen. Maak je kennis met de verschillende werkwijze van daders en leer je dingen te herkennen. Afwijkende situaties gaan je opvallen en zijn geen ‘gevoel’ meer.

Proactief beveiligen kun je niet alleen maar moeten we samen doen!

Omgaan met agressie

Ongetwijfeld heb jij wel eens te maken gehad met agressie. Agressie is er in verschillende vormen en gradaties. Om met agressie om te kunnen gaan is het van belang dat je weet waar de agressie vandaan komt. Het stellen van grenzen is hierin heel belangrijk. In deze cursus leer je verschillende vormen van agressie te herkennen en krijg je inzicht in hoe je kunt reageren om agressie te verminderen of te stoppen. Je leert hoe je jouw grens kan aangeven wat te doen als deze overschreden wordt. 

Beroepsgericht Engels voor Beveiliging en Handhaving

Als beveiliger en handhaver heb je regelmatig te maken met Engelssprekenden. Deze cursus is speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld. Beroepstermen, veel voorkomende onderwerpen worden in het Engels geoefend. De cursus zal vooral gericht zijn op de spreekvaardigheid.

Basiskennis persoonsbeveiliging

In deze cursus maak je kennis met het vak Persoonsbeveiliger. Wat maakt dit vak zo interessant? Waar moet je allemaal aan denken als je met een VIP op pad gaat? In deze basistraining maak je kennis met al deze onderdelen van dit mooie vak.  Een goede cursus voor beveiligers die hun huidige kennis uit willen breiden en voor iedereen die interesse heeft in dit vakgebied.

Basiskennis Beveiliging & Handhaving

Je leert in deze opleiding wie welke bevoegdheden heeft, wie waar zijn functie mag uitoefenen, wat het verschil is tussen deze functies en wat het toekomst perspectief is. Voor beveiligers is het leerzaam om deze opleiding te volgen om zo inzicht te krijgen in de werkzaamheden en bevoegdheden van een handhaver, en voor de beveiliger telt precies hetzelfde. Op deze manier leer je elkaars beroep kennen. 

Praktijktraining Handelen in kritieke situaties / Doelmatig optreden

Hoe ga je handelen als je te maken hebt met een diefstal op heterdaad? Of wat ga je doen als je ziet dat een verdachte iets aan het vernielen is? Wat kan en mag je doen als een persoon zich niet aan de huisregels houdt? In deze training ga je aan de hand van verschillende casussen leren wat jouw bevoegdheden zijn, hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je veilig kunt handelen.